1. Isiokwu nke nkwekọrịta ahụ.
    • Nkwekọrịta a dị irè maka weebụsaịtị https://healthy-food-near-me.com ma mechie n'etiti onye ọrụ nke saịtị ndị a na onye nwe saịtị ndị ahụ (ugbu a https://healthy-food-near-me.com )
    • Agreement a guzobere usoro maka nnata, ịchekwa, nhazi, iji, na igosipụta data nke onye ọrụ na ozi ndị ọzọ https://healthy-food-near-me.com na-enweta site na ndị ọrụ saịtị. Onye ọrụ jupụta na data nkeonwe.
    • Iji tinye ozi, ọkwa, jiri saịtị ahụ na saịtị ọ bụla nke saịtịhttps: //healthy-food-near-me.com, Onye ọrụ ga-eji nlezianya gụọ Agreement a ma gosipụta nkwekọrịta ya na usoro ya. Nkwenye nke nkwenye zuru oke na nkwekọrịta a bụ ojiji nke saịtị ahụ site n'aka onye ọrụ.
    • Onye ọrụ ahụ enweghị ikike ịdee ozi, ọkwa, iji saịtị ahụ ma ọ bụrụ na ọ kwenyeghị na usoro nkwekọrịta a, ma ọ bụ ọ bụrụ na ọ erubeghị afọ iwu mgbe ọ nwere ikike ịbanye nkwekọrịta ma ọ bụ na ọ bụghị onye ikike nke ụlọ ọrụ ndị na-ezigara ozi ahụ, ọkwa.
    • Site na izipu ozi na saịtị site na iji saiti ahụ, onye ọrụ ahụ na-abanye data nkeonwe ma ọ bụ, na-enye data a n'ụzọ ọzọ, na / ma ọ bụ, na-eme ihe ọ bụla na saịtị ahụ, na / ma ọ bụ jiri akụkụ ọ bụla nke saịtị ahụ, Onye ọrụ ahụ kwenyere na ya usoro nke nkwekọrịta a ma nyehttps: //healthy-food-near-me.com nwere ikike ịnata, chekwaa, usoro, iji ma gosipụta data nkeonwe onye ọrụ n'okpuru usoro nke Agreement a.
    • Nkwekọrịta a anaghị ahazi yanahttps://healthy-food-near-me.com abụghị maka nnata, nchekwa, nhazi, ojiji na mkpughe data nke onye ọrụ yana ozi ọ bụla ọzọ nye ndị ọzọ na-enweghị ma ọ bụ jikwa yahttps ://healthy-food-near-me.com, na ndị na-abụghị ndị ọrụ AvtoTachki .com, ọ bụrụgodị na onye ọrụ ahụ nwetara saịtị, ngwaahịa ma ọ bụ ọrụ nke ndị a site nahttps://healthy-food-near-me .com ma ọ bụ akwụkwọ akụkọ. N'ịghọta nzuzo, nkwekọrịta a bụ naanị ozi echekwara na nchekwa data saịtị na steeti ezoro ezo ma dị naanị nahttps://healthy-food-near-me.com.
    • Onye ọrụ ahụ kwenyere na, ọ bụrụ na ya eleghara anya nchekwa na nchedo data nkeonwe ya na data ikike, ndị ọzọ nwere ike ịnweta nnabata na-enweghị ikike na akaụntụ na Personal na data ndị ọrụ ndị ọzọ. https://healthy-food-near-me.com abụghị ihe kpatara ọghọm dị otú ahụ.
  2. Usoro nke inweta data nkeonwe.
  1. https://healthy-food-near-me.com may collect personal information, namely: name, surname, date of birth, contact numbers, email address, region and location of the User, the password for identification. https://healthy-food-near-me.com may also collect other information:
    • Kuki iji nye ọrụ dabere na nke a, dịka ọmụmaatụ, ịchekwa data na nkata n'etiti nleta;
    • Adreesị IP nke onye ọrụ.
  2. Anyị na-anakọta ozi niile, dịka ọ dị, ma ọ dịghị agbanwe na nchịkọta data. Onye ọrụ ahụ bụ ọrụ maka ịnye ozi a pụrụ ịdabere na ya, gụnyere ozi gbasara data nkeonwe.https: //healthy-food-near-me.com nwere ikike, ma ọ bụrụ na ọ dị mkpa, iji nyochaa izi ezi nke ozi enyere ma rịọ nkwenye nke ozi enyere ọ bụrụ na ọ dị mkpa, iji nye Onye ọrụ ọrụ.
  3. Usoro maka iji ozi onye ọrụ.
  4. https://healthy-food-near-me.com can use your name, region, and city where you live, email address, phone number, password to identify you as a user https://healthy-food-near-me.com.https://healthy-food-near-me.com may use your contact information to process our newsletter, namely to notify you of new opportunities, promotions, and other news ofhttps://healthy-food-near-me.com. The user can always refuse to conduct mailings according to his contact information. The processing of personal data may be carried out to implement civil law, tax and accounting relations, fulfill contractual obligations to provide services, provide access to the site’s service, identify the client as a site user, provide offer services, process payments, mailing addresses, creating and implementing bonus programs, sending commercial offers and information by mail, e-mail, offering new services, before any information other than the subject of the contract, settlement transactions, reporting, bookkeeping, and management accounting, improving the quality of services, providing website services, posting information, customer announcements on the website of the owner of a personal database, simplifying work with the website and improving its materials.
  5. Usoro nke ịnweta ohere na nchekwa data.
  6. https://healthy-food-near-me.com does not transfer personal data and other information to third parties, except as provided below. According to this Agreement, users have grantedhttps://healthy-food-near-me.com the right to disclose, without limitation of validity and territory, personal data, and other user information to third parties https://healthy-food-near-me.com services, in particular. Still, not exclusively, process applications, payments, deliver packages. Third parties may use user information only if they provide https://healthy-food-near-me.com services and only the information that is necessary to provide the service. Also, the disclosure of personal data without the consent of the User or a person authorized by him is allowed in cases specified by law, and only in the interests of national security, economic welfare, and human rights, in particular, but not exclusively:
    • na arịrịọ ndị ezi uche dị na steeti ndị nwere ikike ịrịọ ma nata ụdị data na ozi ahụ;
    • ọ bụrụ, n'echiche nke https://healthy-food-near-me.com, onye ọrụ ahụ mebiri usoro nkwekọrịta a yana/ma ọ bụ nkwekọrịta na nkwekọrịta ndị ọzọ n'etiti https://healthy-food-near-me.com na onye ọrụ.
  7. Etu esi gbanwee / hichapụ ozi a ma ọ bụ wepu aha.
  1. Ndị ọrụ n'oge ọ bụla nwere ike gbanwee / hichapụ ozi nkeonwe (ekwentị) ma ọ bụ wepu aha gị. Enwere ike kwụsịtụ ọrụ ụfọdụ atụmatụ nke https://healthy-food-near-me.com, nke chọrọ nnweta ozi gbasara onye ọrụ site na oge mgbanwe/ihichapụ ozi ahụ.
  2. A na-echekwa data nke onye ọrụ ruo mgbe onye ọrụ ga-ehichapụ ya. Ozi zuru oke nke Onye ọrụ banyere nhichapụ ma ọ bụ nhazi ọzọ nke data onwe onye ga-abụ leta (ozi) zigara na e-mail nke Onye ọrụ ahụ kwuru.
  3. Nchedo data.
  1. https://healthy-food-near-me.com takes all necessary measures to protect data from unauthorized access, alteration, disclosure, or destruction. These measures include inter alia, internal verification of data collection, storage and processing processes, and security measures; all data that https://healthy-food-near-me.com collects is stored on one or more secure database servers and cannot be accessed from outside our corporate network.
  2. https://healthy-food-near-me.com provides access to personal data and information only to those employees, contractors, and agents of https://healthy-food-near-me.com who need to have this information to carry out operations performed on our behalf. Agreements have been signed with these persons in which they undertake to maintain confidentiality and may be liable to penalties, including dismissal and criminal prosecution if they violate these obligations. The user has the rights stipulated by the Law of our country “On the Protection of Personal Data” dated June 1, 2010, N 2297-VI.
  3. Kpọtụrụ adreesị bụrụ na nke ajụjụ.
  4. Maka ajụjụ, ọchịchọ, mkpesa gbasara ozi ị nyere, biko kpọtụrụ adreesị ozi-e: Nkwado@healthy-food-near-me.com. Mgbe anyị rịọrọ ya ma gosipụta akwụkwọ na-egosi njirimara na ikike ya, anyị nwere ike ịnye onye ọrụ ya ozi gbasara usoro iji nweta ozi gbasara ebe nchekwa data ahụ dị.
  5. Mgbanwe na iwu nzuzo.
  6. Anyị nwere ike ịgbanwe usoro nke iwu nzuzo. N'okwu a, anyị ga-edochi nsụgharị ahụ na ibe ọnọdụ, wee lelee azụ oge https://ike-nri-near-me.com/ nzuzo-nkwekọrịta Mgbanwe niile na Agreement ahụ na-amalite site na oge ebipụtara ha. Iji saịtị, Onye ọrụ gosipụtara nkwenye nke usoro ọhụụ nke Iwu Nzuzo na ntụgharị okwu ike n'oge Onye ọrụ jiri saịtị ahụ.
  7. Agbakwunyere okwu.
  1. https://healthy-food-near-me.com is not liable for damage or loss incurred by the User or third-parties as a result of a misunderstanding or misunderstanding of the terms of this Agreement, instructions on the procedure for using the Site, regarding the procedure for posting data, and other technical issues.
  2. Ọ bụrụ na ndokwa ọ bụla nke Iwu Nzuzo, gụnyere atụmatụ ọ bụla, nkebi ahịrịokwu, ma ọ bụ akụkụ ya, ka a na-ewere dị ka iwu megidere, ma ọ bụ ihe na-abaghị uru, nke a agaghị emetụta ndokwa ndị fọdụrụ na-emegideghị iwu ahụ, ha na- ike zuru oke ma dị irè, yana ndokwa ọ bụla na-abaghị uru, ma ọ bụ ndokwa nke na-enweghị ike mezuo na-enweghị usoro ọzọ site na ndị otu, a na-ewere na a ga-emezigharị ya, gbanwee ya ruo n'ókè nke na ọ dị mkpa iji hụ na ọ dị irè yana ohere ịmejuputa ya.
  3. Nkwekọrịta a gbasara Onye ọrụ site na oge ọ na-eji saịtị ahụ, gụnyere itinye nke mgbasa ozi, ma dị irè ruo mgbe echekwara ozi ọ bụla gbasara onye ọrụ na saịtị ahụ, gụnyere data nkeonwe.